Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@20:16:09 GMT

آسیب‌های نظام تعلیم و تربیت با غیر حضوری بودن دانشگاهها

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۱۱۹۱۴

آسیب‌های نظام تعلیم و تربیت با غیر حضوری بودن دانشگاهها

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی در نشست مشترک هیئت رئیسه نهاد با وزیر و کارکنان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی و مسئولان دفاتر این دانشگاه‌ها گفت: دعای وداع ماه مبارک رمضان یک دعای با عظمت و آموزنده برای فهم جایگاه ماه رمضان و لطف و برکات الهی در این ماه است که خداوند به بندگانش عنایت کرده است و دعاها در مجموعه معارف دین ما و مکتب معرفتی اسلام از اهمیت بالایی برخوردار است که متأسفانه کمتر به آن پرداخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: امام سجاد علیه السلام در این دعای وداع مسیر بندگی و بازگشت به خداوند را ماه مبارک رمضان ذکر می‌کند و در انتهای دعا به وداع با ماه مبارک می‌پردازد و در این فراز آمده است: "خدایا این جدایی از ماه رمضان برای ما سخت است و ما را به تنهایی می‌اندازد " السلام علیک یا شهر الله الاکبر" و همینگونه تا انتها ادامه می‌دهد و می‌گوید ای ماهی که گناه در تو کم شده است و ای ماهی که عیب‌ها در تو پوشیده است و خدایا ما مصیبت زده‌ایم که این ماه از دست می‌رود و خودت این مصیبت را جبران کن."

وی در ادامه با توجه به فعالیت شبانه روزی کارکنان وزارت بهداشت در ایام شیوع ویروس کرونا گفت: بی تردید مجموعه عزیزان در وزارت بهداشت جز گروه‌های مرجع و مؤثر در جامعه هستند و تمام وقت برای مهار این ویروس تلاش کردند و موضوع مهم دیگر بحث واکسیناسیون است که به صورت گسترده انجام شد.

حجت الاسلام والمسلمین رستمی گفت: موضوع بعدی بحث بازگشایی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی است و با آغاز این امر ما با یک شرایط جدید مواجه هستیم. زیرا دانشجویانی مخاطب ما هستند که بیش از دو سال از این محیط به دور بوده‌اند و این غیر حضوری بودن مراکز تعلیم و تربیت آسیب‌هایی را به نظام تعلیم و تربیت وارد کرده است که امروزه شاهد آن هستیم.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با توجه به بازگشایی دانشگاه‌ها خاطرنشان کرد: همه تغییرات نشان می‌دهد که ما با مسئله جدی مواجه هستیم و با حضوری شدن آموزش در دانشگاه‌ها به یک باره تمام مناسبات تغییر پیدا کرده است و در مجموعه وزارت بهداشت همراهی و همکاری همه عزیزان لازم است.

وی در ادامه عنوان کرد: غلبه جریان معارض در فضای مجازی بسیار بالاست و بیشترین اثر را بر مجموعه مخاطبین ما دارد و این موضوع لزوم فهم دقیق میدان و ورود به آن را می‌طلبد و سهل انگاری و عادی انگاری و ورود غیر عالمانه باعث فرصت دادن به این گروه‌ها می‌شود.

وی گفت: این نشست بحمدلله یک نشست خوبی است که همه عزیزان در وزارت بهداشت مناسب است برای این مسائل برنامه ریزی دقیق داشته باشند و از فرصت‌ها برای ورود عالمانه به محیط‌های آموزشی بهره ببرند و بنظر می‌رسد لازمه آن تشکیل کارگروه‌های متناسب با موضوعات مطروحه در برای هماهنگی‌ها و پیگیری‌های بعدی با حضور کارشناسان وزارت بهداشت و نهاد می‌باشد.

کد خبر 5480217 زهرا سیفی

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه ها مصطفی رستمی سازمان امور دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف دانشگاه آزاد اسلامی آزمون دستیاری وزارت علوم تحقیقات و فناوری وزارت علوم دانشگاه پیام نور خوابگاه دانشجویی دانشجویان روز جهانی قدس نادر طالب زاده دانشگاه ها دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۱۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست هم‌اندیشی روسا و مسئولان حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با حضور محمدجواد فرهنگ رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی در سالن سردار دلها سلیمانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار شد.

رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی ضمن گرامیداشت سالروز شهادت استاد آیت‌الله مطهری و روز معلم، این روز را به اعضای هیئت علمی دانشگاه و معلمان بزرگوار تبریک گفت.

فرهنگ بیان کرد: شهید مطهری در کسوت یک روحانی آشنابه مسائل روز، چون معلمی روشنگر در محیط‌های علمی قبل از انقلاب به‌خصوص با ورود به دانشگاه همچون شمعی پرفروغ بسیاری ازقرائت‌های اشتباه از اسلام و دین را اصلاح و در تبیین عقلانیت با متهجرین دینی مبارزه کرد. منظومه آثار این استاد بزرگ زمینه‌های فکری و اعتقادی بسیاری از انقلابیون را جهت‌دهی کرد.

وی همچنین افزود: جا دارد از خداوند متعال علو درجات برای این شهید عزیز و همه شهدای انقلاب اسلامی را خواستار باشیم. امروز، روز معلم، روز استاد و گرامیداشت مقام معلم که تک تک شما عزیزان از جمله معلمین بزرگواری هستید که چون چراغ راهنما فرزندان این کشور را هدایت و زمینه‌ساز رشد و شکوفایی جامعه و تولید دانش هستید.

رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی، توجه به مقوله تعلیم و تربیت اجتماعی به‌خصوص آراستگی و شئون رفتاری را در دانشگاه‌ها مهم دانست و افزود: مسئله آراستگی و شئون که ازجمله مصادیق تربیت اجتماعی است و باید توسط مسئولان دانشگاه و استادان با برنامه‌ای منسجم و علمی در دستور کار قرار گیرد.

فرهنگ متذکر شد: ما باید بتوانیم به‌عنوان یک مجموعه فرهیخته و معتبر نقش خود را به‌خوبی در جامعه اسلامی ایفا کنیم. مسئولیت اجتماعی دانشگاه‌ها علاوه بر تولید دانش و ارائه راهکار‌های علمی پژوهشی باید در حوزه‌های فرهنگی نیز پیشرو باشیم که قطعاً این اقدامات در دانشگاه می‌تواند سایر محیط‌ها را نیز متاثر بکند.

وی همچنین بیان کرد: وقتی به مقوله رفتار و پوشش و اجرای آن در دانشگاه اشاره می‌کنیم و باید برای این موضوع خاص برنامه داشته باشیم و در این راستا واحد‌های دانشگاهی باید برای داشتن فضایی آراسته همراه با شئونات رفتاری مناسب با محیط، با برنامه‌ریزی کاربردی مناسب نسبت به این مسئله داشته باشند.

رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به چهار اقطاب اثرگذار در تعلیم و تربیت اجتماعی نقش استادان را نقش‌محوری دانست و ادامه داد: نقش ذاتی استادان و معلمان از دیر باز هم آموزش و تربیت علمی بوده و هم پرورش اعتقادی و اجتماعی بوده است.

در ادامه جلسه هریک از مسئولان حاضر نقطه‌نظرات و موانع و چالش‌های اجرایی شدن بیانیه تعلیم و تربیت اجتماعی را در واحد‌های دانشگاهی بیان داشتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کار اصلی مدارس و دانشگاهها؛ تربیت نیروی متخصص متناسب با ظرفیت های استان است
  • راه حل مشکلات جامعه باید در نظام تعلیم و تربیت، آموزش داده شود
  • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند
  • معلم اساسی‌ترین عامل تحقق اهداف نظام تعلیم و تربیت است
  • معلمان نقش مهمی در کاهش آسیب‌های جامعه دارند
  • دانشگاه تهران مأمور تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز شد
  • تشریح ۵ گام ارتقای تعلیم و تربیت اجتماعی
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت آفریقا
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت نظام سلامت در قاره آفریقا
  • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا